Zegdawel | Zondag 17 mei | Brussel

Ben jij tussen 13 en 16 jaar? Kom op zondag 17 mei van 10u tot 13u naar de Bronks in Brussel. Je gaat er met camera en green screen aan de slag rond het thema vertrouwen, schaamte, kwetsuren of praten. En kan er een (hoofd)rol spelen in een zelf bedacht scenario. Deze video's vind je vanaf 24 september terug op de nieuwe app van awel.be.

Je krijgt bovendien een gratis filmticket cadeau!

Praktisch

Wanneer? Zondag 17 mei van 10u tot 13u
Waar? De Bronks (Jeugdtheater), Varkensmarkt 15-17, Brussel
Wat kost dat? Deelname is gratis. Beter nog, Awel betaalt al je vervoerskosten van en naar Brussel terug.
Hoe geraak ik aan de Bronks? De Bronks ligt op wandelafstand van het Centraal Station in Brussel. Awel voorziet begeleiding vanuit het Centraal Station naar de Bronks en terug.


Awel ja, ik wil meedoen!
Fantastisch! Schrijf je dan hier meteen in.Meer info

Over de thema's kunnen we jou het volgende vertellen:

Schaamte: over angst om er niet bij te horen, niet goed genoeg te zijn of belachelijk gemaakt te worden. Je schrijft en maakt samen met je groep een eigen scenario voor een fotostrip. En legt met camera en green screen dit verhaal vast.

Vertrouwen: over zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen. Je gaat met videoscribe aan de slag om er een eigen film over te maken. De inhoud en uitwerking ligt helemaal in de handen van jou en de rest van je groep.

Kwetsuren: over gekwetst worden door anderen en hoe je daar het best mee om kan gaan. Je maakt samen met je groep van een infographic een spectaculair beeldfragment over dit thema.

Praten: over het belang van praten met elkaar en het in vertrouwen nemen van een voor jou belangrijke andere. Je gaat samen met je groep creatief aan de slag met de app Vine en brengt het thema aan de hand van korte verhalen in beeld.

Bij inschrijving kies je zelf aan welk thema jij het liefst wil meewerken. We vragen je om een 1 ste en 2de keuze door te geven. We zullen er alles aan doen om je te laten deelnemen aan de groep van je 1ste keuze.

En dan?

Wanneer je je inschrijving hebt verzonden, ontvang je van ons zo snel als kan een mail met alle praktische informatie. We zullen je daarbij ook vragen om een toestemming voor deelname te laten invullen door je ouders en ons door te sturen (vermits je nog niet meerderjarig bent, moeten we je dit vragen). Hou zeker je mailbox in de gaten!

Meer info?

Iets niet duidelijk of nog vragen? Neem dan zeker contact op met het secretariaat van Awel op het nummer 02 534 37 43 of via mail naar [email protected].