Word Awel-vrijwilliger!

cover vrijwilligersfolder


drijvende kracht van Awel zijn de Awel-vrijwilligers die anoniem, verspreid over afdelingen in heel Vlaanderen, zoveel mogelijk oproepen van kinderen en jongeren over allerhande thema's beantwoorden.

En toch blijven nog heel wat kinderen en jongeren met hun verhaal zitten, want slechts 1 op 8 telefonische en chatoproepen kan door Awel worden beantwoord. Dit jaar heeft Awel dan ook meer dan ooit nood aan nieuwe geëngageerde vrijwilligers op al haar kanalen: chat, e-mail, forum en telefoon.

Ben jij geïnteresseerd? Lees dan hier onze infofolder! Je ontdekt er meer over het reilen en zeilen van de Awel vrijwilligerswerking.

Awel, ik wil een luisterend oor worden! Wat doe ik nu?

Als kandidaat vrijwilliger kan je je inschrijven voor een infoavond in één van onze Awel-afdelingen. Daar leer je de organisatie Awel van A tot Z kennen en krijg je meer info over het traject dat je als nieuwe beantwoorder volgt. De inschrijvingen voor de infoavonden zijn helaas gesloten. Als je interesse hebt om op de hoogte te blijven van nieuwe infoavonden, stuur dan een mailtje naar info@awel.be.