Steun Awel

  1. Doe een gift

Steun Awel en doe een gift! Met jouw bijdrage kunnen we zorgen voor de verdere uitbouw van een makkelijk bereikbare en laagdrempelige dienst voor kinderen en jongeren. En wordt het mogelijk om het vrijwilligersaantal uit te breiden en nieuwe beantwoorders een degelijke opleiding te geven. PS: vermeld in de mededeling zeker je naam en e-mailadres. We hebben deze gegevens nodig voor de opmaak van het fiscaal attest.

Stort je liever niet via PayPal dan kan je ook zelf je bijdrage storten op het algemeen rekeningnummer van Awel (opgelet: dit is een nieuw rekeningnummer): BE63 0689 3013 1108 (vermeld in de mededeling zeker je naam en e-mailadres. We hebben deze gegevens nodig voor de opmaak van het fiscaal attest).

Fiscale voordelen

Indien het totaal van je giften minimum 40 euro bedraagt dan heb je recht op een fiscaal attest. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd het jaar volgend op het jaar van je storting aan Awel. Indien je het fiscaal attest niet hebt ontvangen, kan je steeds contact opnemen met het nationaal secretariaat op het nummer 02 534 37 43.

2. Word vrijwilliger

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Awel? Klik dan hier om naar de vrijwilligerspagina te gaan.

3. Maak ons mee bekend

Wij moedigen iedereen aan om samen met ons Awel bekend te maken. Awel heeft een belangrijke meerwaarde voor elk kind en elke jongere in dit land. Awel biedt voor vele kinderen en jongeren een uitlaatklep tijdens moeilijke momenten want ‘Niets is te gek voor een goed gesprek' én Awel biedt hen een stem in de samenleving.

Bekendmaken, hoe doe je dat?

Maak je mee dit lijstje langer of heb je andere voorstellen? Ze zijn meer dan welkom! Laat zeker iets weten op [email protected] of op 02 534 37 43

De werking van Awel wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van:

Panache Media