Steun Awel

Doe een gift

Met jouw bijdrage kunnen we extra vrijwilligers engageren én hen nog beter opleiden en ondersteunen. Zo kunnen we verder bouwen aan een makkelijk bereikbare en laagdrempelige dienst, en maken we tijd voor kinderen en jongeren.

Want elk kind heeft recht op een professioneel luisterend oor.

Klik hier om ons te steunen:


Stort je liever niet via PayPal dan kan je ook zelf je bijdrage storten op het algemeen rekeningnummer van Awel (opgelet: dit is een nieuw rekeningnummer): BE63 0689 3013 1108. Vermeld in de mededeling zeker je naam en e-mailadres . We hebben deze gegevens nodig voor de opmaak van het fiscaal attest.

Geef voor 40 euro tijd

vanaf 40 euro heb je recht op een fiscaal attest.

Geef voor 75 euro tijd

met 75 euro kopen we een headset voor een professionele vrijwilliger!

Geef voor 100 euro tijd

met 100 euro garanderen we permanente vorming en kwaliteitsbewaking van de gesprekken!

Geef voor 250 euro tijd

met 250 euro voorzien we de basisopleiding voor een vrijwilliger

Geef tijd naar keuze

Alle beetjes helpen om meer vrijwilligers te engageren en ondersteunen!

PS: vermeld in de mededeling zeker je naam en e-mailadres . We hebben deze gegevens nodig voor de opmaak van het fiscaal attest.

Fiscale voordelen

Indien het totaal van je giften minimum 40 euro bedraagt dan heb je recht op een fiscaal attest. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd het jaar volgend op het jaar van je storting aan Awel. Indien je het fiscaal attest niet hebt ontvangen, kan je steeds contact opnemen met het nationaal secretariaat op het nummer 02 534 37 43.

Word vrijwilliger

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Awel? Klik dan hier om naar de vrijwilligerspagina te gaan.

Maak ons mee bekend

Wij moedigen iedereen aan om samen met ons Awel bekend te maken. Awel heeft een belangrijke meerwaarde voor elk kind en elke jongere in dit land. Awel biedt voor vele kinderen en jongeren een uitlaatklep tijdens moeilijke momenten want ‘Niets is te gek voor een goed gesprek' én Awel biedt hen een stem in de samenleving.

Bekendmaken, hoe doe je dat?

  • Zet ons logo mee op jouw drukwerk, producten, ... (maar contacteer eerst het secretariaat op [email protected] of 02 534 37 43)
  • Vermeld Awel in tijdschriften, agenda's, ... (maar contacteer eerst het secretariaat op [email protected] of 02 534 37 43)
  • Deel een bericht vanop de Awel Facebookpagina
  • Een 078- of 0800-nummer van Awel gezien! Of onze oude naam ('Kinder- en Jongerentelefoon') gespot? Meld het ons zodat we het kunnen vervangen door ons 102-nummer en Awel- campagnemateriaal!

Maak je mee dit lijstje langer of heb je andere voorstellen? Ze zijn meer dan welkom! Laat zeker iets weten op [email protected] of op 02 534 37 43

De werking van Awel wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van:

Panache Media