BEL

Het gratis en anoniem telefoonnummer van Awel is het nummer 102.

Je kan Awel elke dag bereiken van 16 uur tot 22 uur, behalve op zon- en feestdagen. Een gesprek met Awel hoef je niet te betalen. Het is volledig gratis. Je belt helemaal anoniem met Awel. Je hoeft niet te vertellen wie je bent, jouw telefoonnummer verschijnt niet op onze telefoon en jouw gesprek met Awel komt niet op de telefoonfactuur.

Let wel op: via de ‘redial’ toets op de telefoon kunnen ouders wel achterhalen naar welke nummers jij belde, dus ook 102. Als je ouders echt niet mogen weten dat je met Awel contact opnam, zoek dan zeker eerst eens uit hoe je telefoonnummers uit het geheugen kan wissen. Voor ons geldt dat de gesprekken enkel worden gevoerd tussen jou en Awel, en niemand anders!

Bel Awel!

"Al onze medewerkers zijn in gesprek"? Dat kan! Awel wordt druk bezocht door kinderen en jongeren. Het is helaas mogelijk dat Awel niet onmiddellijk antwoordt... Nog even geduld! Onze medewerkers maken zo snel als kan tijd voor jou. Je kan ook altijd een mail sturen of eens gaan lezen op ons forum, daar vind je op heel wat vragen niet alleen een antwoord van Awel, maar ook van leeftijdsgenoten. Dankjewel voor je begrip en geduld!

Info nodig?

In de menubalk vind je een lijst van thema's waar je een schat aan informatie kan terugvinden.
Op elke themapagina vind je de volgende rubrieken terug: